0
Oss - Omstreeks tien voor half 1 kreeg een ambulance een melding voor een incident in een café aan Geurdenhof in Oss. Al snel volgens meerdere ambulances, officier geneeskunde en een traumehelikopter. Ter plaatsen veel politie en bleek er een steekpartij te zijn bij cafe ’t Vlashuuske. Volgens een getuigen was er in korte tijd ruzie en was er met glas gestoken. 


De uitbater van het cafe heeft flink zijn best gedaan om de ruzie te sussen maar hield daar verwondingen aan over en is ter plaatse nagekeken door de ambulancebroeders. Één andere raakte zwaar gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Twee andere zijn met snijwonden overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is opzoek naar de verdachte, ze weten wel al wie het is. Later is de Technische Recherche aangekomen om de steekincident te onderzoeken.

Ambulance begeeft het

Een ambulance die was opgeroepen voor het incident kon ter plaatsen niet meer vertrekken. Door een mankement moest de ambulance getakeld worden. Ambulances in Nederland zijn van grootste belang en zijn van zeer goede kwaliteit. Ze worden perfect onderhouden om de inzetbaarheid en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Het is daarom ook uitzonderlijk dat er een ambulance defect raakt bij een melding.


Een reactie posten

 
Top